Logistiek

Waar transport thuiskomt

Maximaal rendement uit je logistieke processen

Verzeker je klanten van een service die ongeëvenaard is

Als logistiek dienstverlener opereer je dagelijks op het scherpst van de snede, om de verwachtingen van klanten te overtreffen en je concurrentie voor te blijven. Snelle en efficiënte verwerking van orders, doorlooptijden verkorten, je onderscheiden op value-added services en de communicatie met je klant. Het is essentieel om flexibel te kunnen reageren op veranderende behoeftes, planningen en routes flexibel te kunnen wijzigen en om je op service te blijven onderscheiden. 

Digitaliseren om relevant te kunnen blijven

Herkenbaar?

  • Het gevoel hebben dat je achterop raakt, in plaats van voorop loopt;
  • Hoge terugkerende onderhoudskosten;
  • Steeds krapper wordende marges

We begrijpen je als geen ander

Met ruim 10 jaar ervaring in het moderniseren van logistieke processen weten we waar de risico’s liggen, hoe we deze voorkomen en wat jouw organisatie nodig heeft voor een succesvolle transformatie. 

Onze aanpak

Inventarisatie

Onze logistieke experts starten met een inventarisatie van je huidige processen en applicaties.

Richten we ons op een bedrijfs-brede modernisering, of leggen we focus op Warehouse Management, Transport Management, ERP? Welke functionaliteit werkt er goed en welke niet? Welke functionaliteit staat er op je back-log en welke functionaliteit mist er nog? Waar werken gebruikers buiten je systemen om met Excel en Access? En waar levert een herinrichting van processen direct waarde op?

Zo weten we samen wat ons te doen staat.  

Platform keuze en roadmap

fizor. biedt alle mainstream ontwikkelplatformen onder één dak aan, én met eigen logistieke experts. We adviseren in de juiste technologie keuze, en geven het ook aan wanneer er geen match is. Wij werken met Thinkwise, Novulo, Betty Blocks, WEM en USoft.

Vervolgens stellen we samen de roadmap op waarlangs we gaan moderniseren en de benodigde stappen zetten naar een schaalbaar en toekomstbestendig applicatielandschap.  

Start

We starten met het ontwikkelen van jouw specifieke applicatie. Op standaard technologie, die vervolgens up-to-date blijft. Wel zo fijn om te weten dat je nooit meer van software hoeft te wisselen.

Wat onze klanten zeggen

Heveck

Eric Landwaart

General Manager

In 4 weken tijd werd het bedrijfsproces, met alle specifieke eigenschappen die Heveck hierbij toepast, door de experts van fizor. opgeleverd. Hier zijn echt specialisten aan de gang, die zelf ook kennis hebben opgedaan binnen de logistieke sector.

Paul Meijering Stainless Steel

Paul Meijering

CEO

Sinds februari 2023 werken wij samen met fizor. om softwarekoppelingen te realiseren die de automatisering binnen ons bedrijf vergroten. Ondanks de korte duur van onze samenwerking, hebben we al een geweldige ervaring met het team van fizor. en na drie succesvolle afgeronde projecten, zijn wij met nog 2 projecten gestart!

Organisatiesysteem

Jelis Roodbeen

CEO

Het systeem is altijd up-to-date omdat updates automatisch worden verzorgd door onze low-code provider. Zo zijn we geen tijd en financiële middelen meer kwijt aan handmatige updates.

Ontdek hoe low-code jouw organisatie vooruit helpt!

Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier en we bellen je binnen 12 uur terug.

Naam *
Bedrijfsnaam *
Email *
Telefoonnummer *
Bericht