Maakindustrie

De beste software voor de maakindustrie.

Ontwerp zonder titel (49)

Ben je op zoek meer naar grip op je processen? Wil je jouw logistieke kosten reduceren door een beter voorraadbeheer en efficiëntere afhandeling van orders en leveringen? Wij bieden een complete en geïntegreerde oplossing voor bedrijven in de maakindustrie.

We ontwikkelen, bouwen en onderhouden software die 100% aansluit op jouw bedrijfsprocessen. Door al je systemen zoals ERP, MES, Productieplanning en WMS aan te pakken met een krachtige platform strategie, zorg je voor de juiste basis om door te groeien. Met één release-beleid, software die perfect aansluit op je processen, en een eenvoudige integratie met je financiële pakket, heb je straks een stuk minder risico’s.

Vervang jouw software zonder risico’s

Het vervangen van jouw kernsysteem kan een grote uitdaging zijn wanneer je dit op de traditionele manier doet. Maar met een low-code aanpak kunnen wij al jouw belangrijkste processen snel en veilig overbrengen naar een nieuw platform. Een platform dat jou alle functionaliteiten biedt die je nodig hebt. En dat terwijl jouw bestaande bedrijfsprocessen gewoon door kunnen gaan.

Wil je weten hoe?

Plan een kennismaking
photo_2022-05-16_13-03-51

Dit zeggen onze klanten.

“Met fizor. konden we al onze bedrijfsprocessen perfect op elkaar afstemmen, van inkoop, tot verkoop, transport en warehousing. Allemaal op 1 enkel platform.”

Eric Landwaart

General Manager – Heveck

Heveck x fizor.

“Het systeem is altijd up-to-date omdat updates automatisch worden verzorgd door onze low-code provider. Zo zijn we geen tijd en financiële middelen meer kwijt aan handmatige updates.”

Jelis Roodbeen

CEO – Organisatiesysteem

Jelis fizor.

Wij zijn trots op onze klanten.

Cases. Deze klanten gingen je voor

Heveck Vriesvers vervangt zijn verouderde ERP in slechts 10 maanden tijd

Bekijk

RioCan Real Estate brengt datastromen samen in 1 krachtig workflow management systeem

Bekijk

City of Bellevue vergroot schaalbaarheid en efficiëntie met duurzaam vendor management systeem

Bekijk

Organisatiesysteem.nl kiest voor snelle innovatie met een toekomstbestendig kernsysteem

Bekijk