Maakindustrie

Verminder complexiteit en versnel innovatie.

Ontdek hoe low-code je productieprocessen kan transformeren

Balanceren tussen veranderende klantbehoeften, druk op marges en technologische vernieuwing.

Als fabrikant ben je een pionier in digitalisering en automatisering, maar de maakindustrie staat voor cruciale uitdagingen. Van het aanpassen aan veranderende klantbehoeften tot het optimaliseren van supplychains, de sector moet voortdurend innoveren om concurrerend te blijven. Kostenverlaging, productkwaliteit en technologische vernieuwing zijn prioriteiten.

Herkenbaar?

  • Je huidige IT-systemen zijn niet flexibel genoeg om te kunnen anticiperen op de nieuwste technologieën;
  • De klantbehoefte verandert voortdurend, en snel ook;
  • De voortdurende strijd om de druk op je marges te verlagen.

We begrijpen je als geen ander

Met ruim 10 jaar ervaring in het moderniseren van processen in de maakindustrie weten we waar de risico’s liggen, hoe we deze voorkomen en wat jouw organisatie nodig heeft voor een succesvolle transformatie. 

Bekijk onze cases

Onze aanpak

Inventarisatie

Onze doorgewinterde experts in de maakindustrie beginnen met een grondige inventarisatie van je bestaande processen en applicaties. We identificeren quick-wins en bepalen welke processen toe zijn aan vernieuwing.

Zo weten we samen wat ons te doen staat.

Platform keuze en roadmap

We bieden alle mainstream ontwikkelplatformen onder één dak aan, én met eigen experts binnen de maakindustrie. We zijn eerlijk – als er geen match is, zeggen we dat ook.

Met onze diepgaande kennis van Thinkwise, Novulo, Betty Blocks, WEM en USoft, begeleiden we je bij het kiezen van de meest geschikte route. Samen stellen we een gedetailleerde roadmap op die ons leidt naar een modern, schaalbaar en toekomstbestendig applicatielandschap.

Start

We starten met het ontwikkelen van jouw specifieke applicatie. Op standaard technologie, die vervolgens up-to-date blijft. Wel zo fijn om te weten dat je nooit meer van software hoeft te wisselen.

Wat onze klanten zeggen

Heveck

Eric Landwaart

General Manager

In 4 weken tijd werd het bedrijfsproces, met alle specifieke eigenschappen die Heveck hierbij toepast, door de experts van fizor. opgeleverd. Hier zijn echt specialisten aan de gang, die zelf ook kennis hebben opgedaan binnen de logistieke sector.

Paul Meijering Stainless Steel

Paul Meijering

CEO

Sinds februari 2023 werken wij samen met fizor. om softwarekoppelingen te realiseren die de automatisering binnen ons bedrijf vergroten. Ondanks de korte duur van onze samenwerking, hebben we al een geweldige ervaring met het team van fizor. en na drie succesvolle afgeronde projecten, zijn wij met nog 2 projecten gestart!

Organisatiesysteem

Jelis Roodbeen

CEO

Het systeem is altijd up-to-date omdat updates automatisch worden verzorgd door onze low-code provider. Zo zijn we geen tijd en financiële middelen meer kwijt aan handmatige updates.

Ontdek hoe low-code jouw organisatie vooruit helpt!

Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier en we bellen je binnen 12 uur terug.

Naam *
Bedrijfsnaam *
Email *
Telefoonnummer *
Bericht