Alle klantcases

Succesvolle samenwerking Paul Meijering en fizor.

Paul Meijering

Bij fizor. geloven we sterk in de kracht van samenwerking en innovatie om bedrijfsprocessen te optimaliseren en de dienstverlening aan onze klanten te verbeteren. Onze inspirerende samenwerking met Paul Meijering is een perfect voorbeeld van hoe een gedeelde visie en een sterke persoonlijke connectie kunnen leiden tot baanbrekende resultaten.

De samenwerking tussen fizor. en Paul Meijering begon met een ogenschijnlijk eenvoudig “Durf te vragen bericht” via LinkedIn. Wat volgde was een online meeting die gepland was voor slechts één uur, maar uitmondde in een inspirerende sessie van 4,5 uur. Tijdens deze bijeenkomst bespraken we niet alleen zakelijke uitdagingen, maar deelden we ook onze persoonlijke passies. Deze diepgaande persoonlijke connectie vormde de krachtige basis voor onze samenwerking.

Samen hebben we hard gewerkt om bedrijfsprocessen verder te optimaliseren, met een voortdurende focus op innovatie en kwaliteit. Dit heeft geresulteerd in de succesvolle afronding van verschillende projecten en het starten van nieuwe initiatieven om onze doelen te bereiken.

Succesvol afgeronde projecten

Metalix

Wij hebben Paul Meijering ondersteund bij het koppelen en implementeren van software van Metalix, een bedrijf dat koppelingen levert om machines vanuit een computer te besturen. Dankzij deze integratie kan Paul Meijering nu de machines efficiënter aansturen vanaf hun kantoor, wat resulteert in aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen.

Quotation Factory

Met behulp van Quotation Factory kan Paul Meijering nu snel en nauwkeurig offertes genereren voor hun plaatlaser- en kantbankdiensten. Dit heeft de efficiëntie van hun maatwerkafdeling aanzienlijk verbeterd en kan ook door hun reguliere verkopers worden gebruikt.

CAS

Het CAS-programma heeft Paul Meijering geholpen om automatisch certificaten te verwerken en te koppelen aan inkooporders en bijbehorende artikelen. Dit heeft hun voorraadbeheer efficiënter gemaakt en de verwerking van certificaten geoptimaliseerd.

“Ondanks de korte duur van onze samenwerking, hebben we al een geweldige ervaring met het team van fizor.. En na drie succesvolle afgeronde projecten zijn wij met nog twee projecten gestart! We kijken uit naar toekomstige succesvolle projecten en een langdurige samenwerking”

Paul Meijering – CEO

Toekomstige projecten

De Zaagapp

Momenteel werken we samen met Paul Meijering aan de ontwikkeling van een innovatieve app voor hun zaagafdeling. Deze app zal ze in staat stellen om alle relevante gegevens en informatie naadloos te beheren en raadplegen, zonder dat er papier aan te pas komt.

TMS (Transport Management System)

We zijn enthousiast over het aankomende project om een TMS te implementeren, een logistiek platform waarmee Paul Meijering de fysieke verplaatsing van goederen kan plannen, uitvoeren en optimaliseren. Dit zal hun transportactiviteiten vereenvoudigen en zorgen voor een tijdige levering van materialen en goederen.

De samenwerking tussen fizor. en Paul Meijering is een duidelijke illustratie van hoe synergie en toewijding kunnen leiden tot tastbare verbeteringen in bedrijfsprocessen. We kijken uit naar de voortzetting van deze fijne samenwerking en naar de mogelijkheid om nog meer innovatieve oplossingen te ontwikkelen die Paul Meijering en hun klanten ten goede zullen komen.

Ontdek hoe low-code jouw organisatie vooruit helpt!

Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier en we bellen je binnen een dag terug.

Naar contact