Groothandel

Slimme ERP-oplossingen voor de groothandel.

Krijg grip op je inkoop- en verkoop processen

Onze oplossing

Wil je graag meer grip op je inkoop, verkoop en voorraden? Van bestelling tot levering, met onze software automatiseer en optimaliseer je op snelle wijze al jouw bedrijfsprocessen. Dankzij onze slimme en geïntegreerde oplossingen behaal straks jij betere marges en maximale efficiëntie. 

Door onze expertise en ervaring op het gebied van operationele processen in de groothandel te combineren met de juiste technologische basis, kunnen wij altijd de beste oplossing bieden voor jouw bedrijf.

Door te kiezen voor de juiste software oplossing:

  • Is je ordermanagement perfect geregeld
  • Heb je de juiste hoeveelheid voorraad op het juiste moment
  • Heb je meer controle over je marges en administratie
  • Kun je flexibeler inspelen op nieuwe zakelijke kansen
  • Is jouw tekort aan goed IT-personeel minder belangrijk

De juiste oplossing voor jouw bedrijf

Verspil geen tijd en geld meer met een standaard oplossing. Je hebt namelijk geen standaard bedrijf. Het zijn juist jouw unieke bedrijfsprocessen die jouw organisatie een competitief voordeel geven. Ze zijn onderdeel van jullie DNA en belangrijk om te behouden. Van volledige ERP-systemen tot losse applicaties, wij leveren software die alle functionaliteiten bevat die jij nodig hebt.

Onze aanpak

Inventarisatie

Onze doorgewinterde experts in de groothandel sector beginnen met een grondige inventarisatie van je bestaande processen en applicaties. We identificeren quick-wins en bepalen welke processen toe zijn aan vernieuwing.

Zo weten we samen wat ons te doen staat.

 

Platform keuze en roadmap

fizor. biedt alle mainstream ontwikkelplatformen onder één dak aan, én met eigen logistieke experts. We adviseren in de juiste technologie keuze, en geven het ook aan wanneer er geen match is. Wij werken met Thinkwise, Novulo, Betty Blocks, WEM en USoft.

Vervolgens stellen we samen de roadmap op waarlangs we gaan moderniseren en de benodigde stappen zetten naar een schaalbaar en toekomstbestendig applicatielandschap.  

Start

We starten met het ontwikkelen van jouw specifieke applicatie. Op standaard technologie, die vervolgens up-to-date blijft. Wel zo fijn om te weten dat je nooit meer van software hoeft te wisselen.

Wat onze klanten zeggen

Heveck

Eric Landwaart

General Manager

In 4 weken tijd werd het bedrijfsproces, met alle specifieke eigenschappen die Heveck hierbij toepast, door de experts van fizor. opgeleverd. Hier zijn echt specialisten aan de gang, die zelf ook kennis hebben opgedaan binnen de logistieke sector.

Paul Meijering Stainless Steel

Paul Meijering

CEO

Sinds februari 2023 werken wij samen met fizor. om softwarekoppelingen te realiseren die de automatisering binnen ons bedrijf vergroten. Ondanks de korte duur van onze samenwerking, hebben we al een geweldige ervaring met het team van fizor. en na drie succesvolle afgeronde projecten, zijn wij met nog 2 projecten gestart!

Organisatiesysteem

Jelis Roodbeen

CEO

Het systeem is altijd up-to-date omdat updates automatisch worden verzorgd door onze low-code provider. Zo zijn we geen tijd en financiële middelen meer kwijt aan handmatige updates

Ontdek hoe low-code jouw organisatie vooruit helpt!

Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier en we bellen je binnen 12 uur terug.

Naam *
Bedrijfsnaam *
Email *
Telefoonnummer *
Bericht